F.A.M. Multihout is een jong en dynamisch bedrijf en is gevestigd in Leeuwarden. Wat landelijk bewerkt hout en plaatmateriaal en gevelbekleding prefab opmaat levert aan de bouw en industrie. 

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Multihout.nl wil zich onderscheiden van andere houtbewerkers, door het aanbieden van kwaliteit en specialische in houtproducten, voor grote of kleine series & zelf enekele stuks. Profesionaliteit in bewerking & maatwerk. En dit tegen een zeer scherpe prijs!

Onze specialisatie

De specialisatie van Multihout.nl ligt op het gebied van hout en houtproducten. In het vervaardigen van de houtproducten maakt Multihout gebruik van jarenlang opgebouwde kennis, vakmanschap en een modern machinepark. Dit schept vele mogelijkheden voor uw specifieke wensen!

Multihout

           Groot in Bewerking & Renovatie

De specialisatie van Multihout.nl ligt op het gebied van hout en houtproducten. Wij kunnen elke standaard handelsmaat voor u leveren. In het vervaardigen van de houtproducten maakt Multihout gebruik van jarenlang opgebouwde kennis, vakmanschap en een modern machinepark. Dit schept vele mogelijkheden voor uw specifieke wensen!

Gerealiseerde opdrachten:

 


Bekijk meer

 

T: +31 (0)58-2655570
E:  info@multihout.nl
W: www.multihout.nl

F.A.M. Multihout
Familie van der Weystraat 71
8923 CK Leeuwarden

© 2018 F.A.M. Multihout. All Rights Reserved.

KvK: 01139771
BTW: NL 102246713B01
NL61RABO0154545759

PRIVACYVERKLARING